0751 263 263 - Origyn Fertility Center
0756 379 565 - Origyn Medical Center

Origyn

Consultație cardiologie preț

          Durere sau disconfort toracic care nu trece după câteva minute, slabiciune, senzația de cap ușor, greață sau transpirații reci, durere sau disconfort la nivelul mandibulei, gâtului sau spatelui, toate acestea sunt doar câteva din principalele simptome pe care le au pacienții în cazul unor boli cardiovasculare. Așadar, dacă te confrunți cu astfel de simptome, programează-ți o consultație la un medic cardiolog în cel mai scurt timp.

Ce este cardiologia și de ce să ne prezentăm la specialist când prezentăm simptomele unor boli cardiovasculare?

          Cardiologia este o ramură a medicinei care se ocupă de inimă și de bolile asociate acesteia. Această ramură variază de la diagnosticare a unor probleme cardiovasculare, la tratament, care include medicamente și intervenții chirurgicale.
          Afecțiunile cardiace sunt extrem de complexe și diferite. Anumite afecțiuni pot fi de natură congenitală (moștenite sau care apar de la naștere) sau se poate dezvolta din cauza unor probleme de sănătate precum diabetul, nivelul de colesterol, hipertensiunea etc.
          Având în vedere că inima este printre cele mai importante (dacă nu chiar cel mai important) organ din corp, consultația cardiologică nu trebuie neglijată în cazul în care prezentăm simptome ale unor boli cardiovasculare, precum cardiomiopatia, o boală cardiacă ischemică, vreo valvulopație cardiacă sau altele asemănătoare. Astfel, consultația cardiologică este primordială în identificarea timpurie și tratarea bolilor cardiace.

Cum se poate diagnostica o astfel de boală cardiacă?

          O radiografie toracică, o angiografie coronariană, o electrocardiogramă (monitorizarea Holter ECG 24h sau EKG de repaus), ecocardiogramă toracică și un test de efort la cicloergometru sunt toate investigații posibile. Vă recomandăm să luați legătura cu medicul de familie în prima fază pentru a vă recomanda unul dintre aceste tipuri de teste, după care contactați cât mai repede un medic cardiolog precum cei de la clinicile Origyn.

Cum se tratează bolile cardiace?

          Modificările stilului de viață, cum ar fi renunțarea la fumat și intensificarea exercițiilor fizice, vă pot ajuta să reduceți riscul de a dezvolta complicații ale bolilor cardiovasculare. Medicamentul poate fi, de asemenea, prescris de către medicul dumneavoastră. Recomandarea noastră este aceea de a lua legătura cu un medic cardiolog în vederea unei examinări după care să vă prescrie cu tratament specific pentru dumneavoastă. Obțineți recomandări de la medic cu privire la modul în care să vă reduceți riscul de boli cardiace sau să vă vindecați.

Prețul unei consultații cardiace

          Pentru a obține o recomandare de la medic, puteți apela cu încredere la oricare din clinicile Origyn din Iași sau Suceava. În ceea ce privește consultația cardiologică la Origyn, există mai multe servicii sau tarife percepute, precum:
                  ⦁ Pachet consultație inițială+ECG+ecocardiografie – 350 RON;
                  ⦁ Consult inițial + ECG – 200 RON;
                  ⦁ Consultație de control – 100 RON;
                  ⦁ Ecocardiografie – 180 RON;
                  ⦁ ECG – 80 RON;
                  ⦁ Montare Holter de tensiune (ABPM) + interpretare – 100 RON;
                  ⦁ Montare Holter ECG + interpretare – 150 RON;
                  ⦁ Indice gleznă-braț – 150 RON.

    Programări