0751 263 263 - Origyn Fertility Center
0756 379 565 - Origyn Medical Center

Origyn

Misiune

Povestea Origyn

Conf. Univ. Dr. Bogdan Doroftei
Medic primar Obstetrică-Ginecologie

   

„Proiectul Origyn a fost întotdeauna despre a oferi soluții și servicii medicale la standarde de performanță cuplurilor cu probleme de infertilitate. În urma pregătirii în centre din străinătate, mi-am propus să aduc același nivel de îngrijire medicală și în țară.

Am format o echipă tânără, dedicată și entuziasmată, alături de care, din 2009, am venit în întâmpinarea cererii tot mai mari de consiliere în probleme de fertilitate. Prin efectuarea unui diagnostic complet și a unui tratament individualizat am avut nenumărate cupluri al căror vis a fost împlinit.

În 12 ani de activitate, la Origyn Fertility Center s-au născut peste 1000 copii. Fiecare dintre ei reprezintă un motiv de împlinire profesională și de mulțumire personală greu de pus în cuvinte. Suntem în topul clinicilor de profil pentru că am înțeles și ne-am asumat semnificațiile profunde ale muncii noastre.

Consider că reușita terapeutică a medicinii reproductive se bazează pe un tratament unitar și complex. Din acest motiv, am decis să ne extindem oferta de servicii medicale creând Origyn Medical Center, un loc care reunește astăzi mai multe specialități.

La Origyn Fertility Center și la Origyn Medical Center menținem cel mai înalt standard de calitate a actului medical și răspundem celor mai exigente cerințe prevăzute inclusiv de protocoalele clinicilor de fertilitate din Europa Occidentală.

La Origyn, locul unde începe viața, misiunea noastră este îndeplinirea visului dumneavoastră de a întemeia o familie.”

    Programări