0751 263 263 - Origyn Fertility Center
0756 379 565 - Origyn Medical Center

Origyn

Embriologie

Embriologie

Embriologia este o ramură a biologiei care se ocupă cu studiul embrionului în toate fazele dezvoltării acestuia, începând cu procesul de fecundare și până la forma finală de embrion care va deveni bebelușul mult dorit.

Succesul unei sarcini depinde de foarte mulți factori importanți care pot contribui la dezvoltarea normală a embrionului tău:

  • Vârsta este unul dintre cei mai importanți factori ce afectează ambii parteneri, dar are un impact semnificativ asupra fertilității feminine.Vârsta înaintată a mamei este asociată cu o rezervă ovariană scăzută și o calitate slabă a ovocitelor, ceea ce scade șansa de a obține o sarcină.
  • Stilul de viață și expunerea la substanțe toxice influențează fertilitatea.
  • Calitatea gameților. O rezervă ovariană scăzută, un număr mic de spermatozoizi și o morfologie < 4 % îngreunează apariția unei sarcini.
  • Calitatea genetică a embrionului. PGT (testarea genetică preimplantațională) se adresează, de regulă, cuplurilor în care unul sau ambii parteneri sunt purtători ai unor mutații genetice care se pot transmite copiilor. Prin această tehnică sunt analizate genetic una sau mai multe celule prelevate de la embrionii obținuți prin fertilizare in vitro, astfel încât să fie transferați la mamă doar embrionul/embrionii care nu prezintă anomalia genetică pentru care s-a efectuat testarea.
  • Dotarea laboratorului și pregătirea profesională a echipei

În cadrul clinicii Origyn Fertility Center avem cei mai buni embriologi specialiști care se vor ocupa în deplină siguranță ca să asigure condițiile optime pentru embrionii tăi.

    Programări