0751 263 263 - Origyn Fertility Center
0756 379 565 - Origyn Medical Center

Origyn

Povesti reale

           Buna ziua, Va trimitem acest email, in primul rand, pentru a va transmite multumirile noastre intregii echipe Origyn Fertility Center,

Citeste mai mult

Anca O.

           Pe 14 septembrie 2014, la ora 16.35 un miracol s-a intamplat in viata mea. Am nascut un baietel de 2,350 kg, perfect sanatos. Nimic nu ar fi fost posibil daca o echipa profesionista de medici nu ar fi fost alaturi de mine sa ma indrume pe acest drum. Pentru ceea ce mi-am dorit, alegerea mea a fost Clinica Origyn si nu imi pare rau.

Citeste mai mult

Irina H.

            Povestea lui Tudor Filip Ma numesc Raluca M. si sunt din Suceava. L-am intalnit pe Dl. Dr. Bogdan Doroftei in nov 2013, la ceas de seara, mai precis pe la 2 noaptea…. Am mers la dumnealui la recomandarea unui medic din Suceava care mi-a spus ca este un medic caruia ii pasa. Eu fusesem deja la o consultatie la o clinica din Bucuresti si incepeam dosarul pentru FIV acolo. Avusesem 2 operatii de chisturi endometriozice si probabil din cauza endomeriozei nu obtineam sarcina. Am stiut de la prima consultatie cu Dl Dr Doroftei ca nu voi mai merge la Bucuresti si ca el va face tot posibilul sa obtinem sarcina…

Citeste mai mult

O Mamica Fericita

             Ma numesc Raluca M. si sunt din Suceava. L-am intalnit pe Dl. Dr. Bogdan Doroftei in nov 2013, la ceas de seara, mai precis pe la 2 noaptea … Am mers la dumnealui la recomandarea unui medic din Suceava care mi-a spus ca este un medic caruia ii pasa. Eu fusesem deja la o consultatie la o clinica din Bucuresti si incepeam dosarul pentru FIV acolo. Avusesem 2 operatii de chisturi endometriozice si – probabil din cauza endometriozei – nu obtineam sarcina. Am stiut de la prima consultatie cu Dl. Dr. Doroftei ca nu voi mai merge la Bucuresti si ca el va face tot posibilul sa obtinem sarcina … Am stiut, pentru ca am vazut in ochii lui pasiunea pentru meseria pe care o practica si datorita inca unui aspect foarte important pentru mine: “patient care”. Aceste doua calitati m-au facut sa am incredere in el si in cea mai tare echipa: Gabi si Radu. Apoi am cunoscut-o si pe Gerri. Tin minte cand s-a efectuat embriotransferul cat de sigura era cand a zis ca totul o sa fie bine deoarece embrionul a facut tot ce trebuia sa faca. Povestea e si mai frumoasa in conditiile in care am avut 6 foliculi, 4 embrioni din care doar unul a ajuns in ziua 5 pentru embriotransfer!!!!! Si acesta se numeste acum Tudor Filip, nascut de 3.650 kg tot de echipa Dlui Dr pe 07.04.2015, de Ziua Mondiala a Sanatatii si fix la un an de zile de la acreditarea Origyn. Totul suna foarte frumos, nu? Dar operatia de cezariana nu a fost deloc usoara, deoarece am avut placenta praevia si risc de sangerare foarte mare …

Citeste mai mult

Raluca M.

           Am obtinut prima sarcina la un cuplu diagnosticat cu infertilitate primara de cauza masculina, partenerul fiind diagnosticat cu globozoospermie.

Citeste mai mult

Succes Terapeutic

            Un nou HCG victorios!!! – Suntem incantati de fiecare data sa vedem implinit visul fiecarui cuplu de a obtine o sarcina in urma tratamentelor recomandate de noi. De aceasta data, este vorba de obtinerea unei sarcini gemelare in urma unui transfer cu embrioni decongelaţi.

Citeste mai mult

Povestile de succes continua

           Inca de la inceputul implementarii Subprogramului National de Fertilizare in Vitro, pacientii Origyn Fertility Center au beneficiat de subventiile asigurate de stat in vederea efectuarii acestei proceduri, destinate a le optimiza sansele de a avea un copil, in cele mai multe situatii dupa multi ani de nereusite, prezentand conditii medicale care ii recomandau pentru aceasta tehnologie avansata de reproducere umana asistata.

Citeste mai mult

Vesti bune

           Povestea noastra incepe in decembrie 2016, prima data cand am pasit in clinica Origyn Fertility Center, fiind chiar de ziua mea. ​Fiind amandoi tineri si fara probleme de sanatate, conceperea unui copil parea un lucru absolut firesc, insa se pare ca viata avea sa ne dea o lectie pe care nu o vom uita niciodata. 

Citeste mai mult

Poveste de succes

    Programări