0751 263 263 - Origyn Fertility Center
0756 379 565 - Origyn Medical Center

Origyn

Medic cardiolog Iași

          Persoanele care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolilor asociate inimii se numesc cardiologi. Mulți oameni sunt mai deschiși cu privire la starea lor de sănătate atunci când vizitează cardiologii, deoarece înțeleg că acești medici se ocupă zilnic de sănătatea inimii. Cu toate acestea, medicii cardiologi cu rezultate foarte bune sunt din ce în ce mai greu de găsit în ziua de azi, mai ales în zona de Nord-Est a României. Astfel, sunt câteva opțiuni foarte bune de care ar trebui să fiți conștienți în momentul în care doriți să luați legătura cu un medic cardiolog bun, iar acest opțiuni sunt strâns legate de Clinica Origyn.
          Accesând website-ul www.origyn.ro și vizualizând categoria „Echipa medicală”, puteți vedea tot personalul clinicii și implicit medicii cardiologi asociați Origyn cu care puteți avea o colaborare încununată de rezultate. De asemenea, Origyn Medical Center are echipament de ultimă generație care vă vor economisi timp și bani, principalele cuvinte pe care această clinică le folosește în raport cu satisfacerea clienților fiind „eficiență” și „oferirea unor servicii medicale la standarde internaționale”.


          În cadrul clinicii Origyn, pe lângă clasica consultație cardiologică, puteți apela și la următoarele servicii:
                  ⦁ Electrocardiograma de repaus;
                  ⦁ Ecocardiografia transtoracică;
                  ⦁ Monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale;
                  ⦁ Monitorizarea Holter ECG 24h;
                  ⦁ Testul de efort la cicloergometru (bicicletă);
                  ⦁ Indicele gleznă-braț și altele.


          Pe baza unor astfel de teste precum cele precizate mai sus, medicii Origyn vă pot pune la curent cu situația pe care o prezentați, astfel încât să se poată veni cu un tratament propice, personalizat nevoilor dumneavoastră și care să vă asigure siguranța mult dorită.
          Când ne raportăm la medicii Origyn, spunem implicit și aceste lucruri:
                  ⦁ Încrederea bazată pe cunoștințe – Când vine vorba de ceva la fel de serios precum îngrijirea dumneavoastră cardiovasculară, Origyn ia lucrurile în serios și oferă profesioniști recunoscuți în domeniu. Încrederea este o caracteristică cheie când vorbim de un cardiolog, iar cei din clinica noastră asta transmit.
                  ⦁ Compasiune – Dacă sunteți în căutarea unui cardiolog grijuliu, care are un interes personal pentru sănătatea continuă și rezultatele pozitive ale dumneavoastră și care poate înțelege provocările cu care vă confruntați, la noi găsiți astfel de persoane.
                  ⦁ Abilități de specialitate – Medicii din cadrul clinicii sunt specialiști care au fost educați conform tendințelor occidentale și au luat parte și la procedure complexe, realizate în străinătate, astfel încât să aducă în țară servicii de top. De asemenea, avem medici specializați pe cardiologie, acest focus restrâns permițând medicului să devină un adevărat expert și să vă ofere un nivel mai înalt de îngrijire și să nu fiți tratat de medici cu alte specializări.
                  ⦁ Un medic și un profesor – În timp ce responsabilitatea principală a cardiologului este să vă ofere îngrijire preventivă și reactivă legată de inimă, pentru a îndeplini acest obiectiv, medicul dumneavoastră ar trebui să fie și un educator. Multe aspecte ale unui stil de viață sănătos pentru inimă gravitează în jurul modificărilor stilului de viață, cum ar fi mișcarea, gestionarea greutății, renunțarea la tutun, atenuarea nivelurilor ridicate de stres și consumul de nutrienți din surse naturale. Prin urmare, cardiologul nu trebuie să fie pur și simplu un distribuitor de îngrijiri, ci și un profesor care să vă instruiască, iar noi asta facem.


          Economisiți timp și alegeți medicii Origyn. Contactați-ne și haideți să vedeți pe propria piele toate cele menționate mai sus.

    Programări