0751 263 263 - Origyn Fertility Center
0756 379 565 - Origyn Medical Center

Origyn

Programare cardiologie Iași

Înainte de a vedea programului clinicii Origyn, este important să aflați câteva informații despre ea: Clinica Origyn, înființată în anul 2009, pune la dispoziție soluții și tratamente eficiente de mare performanță cuplurilor care suferă de infertilitate. De când activează, clinica a reușit să ajute la nașterea a peste 1000 de copii, lucru care aduce renume clinicii și care-o situează în topul clinicilor din Iași. Echipa Origyn este formată din medici tineri, dedicați și muncitori, care reușesc pe zi ce trece să ajute cupluri, prin îndeplinirea visului lor de a avea un copil. În cadrul clinicii, se respectă un standard înalt de calitate al serviciilor medicale oferite și se așteaptă numai rezultate pozitive în urma tratamentelor oferite.


Noi avem grijă de sănătatea ta, a copilului tău și a inimii tale! Astfel, solicitând telefonic o programare la numărul 0756 397 567 sau folosind formularul online de pe site-ul nostru în vederea efectuării unei consultații cardiologice, Origyn Medical Center vă pune la dispoziție medici specialiști și tehnologii moderne.


O programare prealabilă pentru supravegherea sau verificarea de rutină a stării tale de sănătate poate fi realizată telefonic în timpul următorului program de lucru:

  • L – V: 08:00 – 20:00;
  • S – 08:00 – 16:00.

Departamentul Relații Clienți îți va sta la dispoziție oferindu-ți informații exacte despre serviciile cardiologice din clinică: programul medicilor, disponibilitate, tarife.


Pentru eventuale neclarități sau informații puteți trimite un e-mail la adresa: omc@origyn.ro

    Programări