0751 263 263 - Origyn Fertility Center
0756 379 565 - Origyn Medical Center

Origyn

Clinici cardiologie Iași

Clinica medicală este o unitate medicală care se bazează pe îngrijirea pacienților externi. Clinicile se folosesc de obicei pentru îngrijirea unor nevoi primare ale populației din comunitățile locale. Spre deosebire de spitalele mari care se concentrează pe îngrijirea pacienților interni, clinicile medicale oferă un tratament de specialitate, care adesea este mai amănunțit.


Calitatea unei clinici medicale este dată de raportul dintre eficiență și eficacitate. Eficienta se rezumă la costurile mai mici iar eficacitatea la rezultatele mai bune ale pacienților.


Eficacitatea este măsurată pe baza de indicatori de practică clinică (IPC), care determină calitatea serviciilor oferite. În schimb, eficienta se măsoară pe baza indicatorilor de structură și de rezultat. Având în minte toate aceste lucruri, clinica pe care trebuie s-o aveți în minte este clinica Origyn.


Clinica Origyn Medical Center oferă servicii în diferite arii medicale precum: anestezie, cardiologie, embriologie, endocrinologie, fertilizare in vitro, obstetrică și ginecologie, neurochirurgie, nutriție, psihologie, urologie.


Echipa noastră de medici specialiști în diferite arii medicale oferă consultații clinice și investigații la cel mai înalt nivel. În sediul nostru localizat în Iași pe Str. Gr. Ureche 1-3 bl. W. Mărăcineanu veți găsi dotări și echipamente moderne. Departamentul de cardiologie din cadrul clinicii asigură investigații de specialitate în prevenția, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiovasculare într-o ambianță plăcută asigurate de un personal specializat.


Fiecare spațiu din clinică este gândit pentru siguranța ta, calitatea actului medical și cea mai bună îngrijire în vederea ulterioarelor afecțiuni diagnosticate.

    Programări