0751 263 263 - Origyn Fertility Center
0756 379 565 - Origyn Medical Center

Origyn

Cabinet ginecologie Iasi

Ce este un cabinet de ginecologie?


Cabinetul de ginecologie este locul unde pacientul, o persoană de sex feminin, întâlnește medicul specialist, pentru a fi consultată în privința unui simptom apărut la nivelul organului de reproducere feminin, astfel acesta stabilind un diagnostic și un tratament specific.


De ce să mergem la ginecolog?


Ginecologul se ocupă de fiziologia, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului genital feminin. În general, medicul ginecolog este o persoană de sex feminin, acest lucru ducând la o relație mai bună dintre medic și pacient, neexistând incomoditate, stare de disconfort sau rușine în a elabora informațiile necesare ca medicul să știe despre ce patologie sau boală este vorba.


Medicii ginecologi sunt împărțiți în mai multe categorii în funcție de specialitate:

 • Ginecologi de practică generală;
 • Ginecologi obstetricieni – cei care monitorizează starea pacientei însărcinate;
 • Ginecologi endocrinologi – identifică și tratează disfuncția hormonală a pacientei;

Bolile aparatului genital la femeie se caracterizează în formele acute prin dureri de abdomen și în durerea spatelui, febra, secreție vaginală abundentă sau pierderi de sânge.
Consultația unui medic ginecolog, cand avem simptome, este esențială pentru a preveni apariția unor boli. Principalele boli apărute la nivelul organului de reproducere sunt:

 • Vaginita – este o afecțiune inflamatorie a mucoasei vaginale, care determină apariția de secreții vaginale. În general, se manifestă prin usturime și dureri accentuate la urinare și în timpul unor raporturi sexuale.
 • Metrita – inflamația uterului, poate fi localizată la nivelul colului uterin (metrita cervicală sau cervicita) sau a corpului uterin. Metrita cervicală poate apărea cel mai probabil după avort spontan sau naștere.
 • Anexita – Se manifestă ca o răceală puternică și poate fi cauzată de bacteriile transmise pe cale sexuală, care se răspândesc la trompe uterine, ovar sau uter.

  Cabinete din Iasi

  Cabinetul Origyn este un cabinet care se specializează pe mai multe ramuri ale serviciilor medicale. Cabinetul este localizat în Iasi pe Str. Palat nr. 3C, Complex Palas, United Business Center 4 et.1. Serviciile medicale oferite sunt: anestezie, cardiologie, embriologie, endocrinologie, fertilizare in vitro, obstetrica și ginecologie, nutriție, neurochirurgie, psihologie și urologie.
  APPOINTMENTS