Rezultate

La începutul anului 2016, competența și rezultatele echipei ORIGYN au fost confirmate prin includerea clinicii noastre în programul național de fertilizare in vitro și embriotransfer prin alocarea unui număr de 50 de proceduri, execuția bugetară începând cu al doilea trimestru al anului 2016.

Din totalul de dosare aprobate, trei nu au putut fi finalizate, în două din aceste cazuri pacientele obținând sarcina natural, după includerea în program.

Statistica finalului de an 2016, în ceea ce privește subprogramul național FIV/ET,  dezvăluie următoarele rezultate: un procent de reușită de 65,96%, procent care ne plasează în topul clinicilor de profil participante la program!

Pentru anul 2017, bugetul alocat subprogramului nu a fost comunicat încă. Considerând că nu vor fi operate modificări majore în privința criteriilor de accedere în program, am deschis deja lista de așteptare pentru cuplurile interesate.

Detaliile privind condițiile generale și procedurile obligatorii pentru includerea în program sunt disponibile pe website-ul nostru www.origyn.ro. Pentru o mai bună înțelegere a detaliilor tehnice, vă recomandăm o discuție cu specialiștii noștri, la sediul clinicii. Vă așteptăm!