De ce Origyn

RECOMANDĂRILE PACIENȚILOR NOȘTRI

Cele mai bune recomandări pe care le puteți primi referitoare la clinica ORIGYN sunt cele venite de la pacienții noștri, oameni aflați în momente cruciale ale vieții lor care ne-au trecut pragul și au aflat răspunsuri la problemele la care nu găsiseră rezolvare până atunci.

Mulți dintre ei sunt ei înșiși disponibili pentru a vă oferi sfaturi sau sprijin pentru a depăși problemele cu care vă confruntați. Îi găsiți pe pagina noastră de Facebook, întotdeuna pregătiți să împărtășească experiența avută la clinica ORIGYN.

APARATURĂ MEDICALĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Un moment extrem de important în istoria clinicii noastre este marcat de anul 2013 când a fost demarată implementarea proiectului de cercetare “MANAGEMENTUL CUPLULUI INFERTIL – UN PUZZLE DIN TREI PIESE: INVESTIGAȚIILE CUPLULUI, DIAGNOSTICUL INFERTILITĂȚII, POSIBILITĂȚILE TERAPEUTICE ÎN URMĂTORII ANI. – M3IDP”.

Proiectul a reprezentat aplicarea strategiei de dezvoltare a clinicii ce a vizat activitatea de cercetare și dezvoltare în vederea îmbunătățirii performanțelor servicilor medicale specifice.

Proiectul a permis dotarea clinicii cu aparatură medicală de ultimă generație, iar în aprilie 2014, prin Ordinul nr. 368/2014, clinica ORIGYN  a obținut acreditarea pentru activitatea de prelevare de celule reproductive umane, pentru bancă de celule reproductive (procesare, conservare, stocare şi distribuţie) şi utilizare de celule umane în scop terapeutic (fertilizare in vitro).

EMPATIE ȘI ÎNȚELEGERE

Toți pacienții care ajung la clinica ORIGYN au același vis, acela de a deveni intr-o zi părinți. Deși acest vis poate rămâne uneori imposibil, misiunea noastră este de a acorda tuturor ajutorul cel mai calificat în această aventură.

Întreaga gamă de proceduri și tratamente poate fi un factor de stres pentru unii pacienți, obiectivul nostru fiind acela de a furniza aceste proceduri și tratamente cu grijă, compasiune și empatie.

Misiunea specialiștilor noștri este de a vă ajuta, de a vă sustine și informa asupra tuturor aspectelor medicale atunci când pentru conceperea unui copil este nevoie de tehnici de Reproducere Umană Asistată.

Înțelegem nevoile complexe ale pacienților noștri aflați în această situație și știm că este nevoie de armonie emotională și fizică, precum și de un plan de tratament testat cu succes pentru a crea o viață nouă.

TRATAMENT PARTICULARIZAT

În acest fel am reuşit să realizăm o platformă de cercetare integrată care poate evalua cuplul infertil în cel mai scurt timp posibil. Am deschis astfel posibilitatea diagnosticului integrat al infertilității de cuplu prin elaborarea unui protocol propriu de investigatii și de tratament particularizat fiecărui cuplu.

Concluziile preliminare ale studiilor desfășurate în cadrul firmei au arătat că în câteva zile și în 2 sau 3 vizite la specialist se pot identifica și susține diagnostic cauzele pentru care cuplul nu poate procrea.

ECHIPĂ TÂNĂRĂ, DAR EXPERIMENTATĂ

Echipa ORIGYN este formată din medici tineri și entuziaști, coordonați de Dr. Bogdan DOROFTEI, consultant în medicină reproductivă, specialist obstetrică-ginecologie cu atestat în terapia infertilității cuplului și reproducere umană asistată, în laparoscopie, histeroscopie și ultrasonografie.

Începând cu anul 2011, Dr. Bogdan Doroftei este reprezentantul României în Comitetul reprezentanţilor naţionali la Societatea Europeană de Reproducere Umană şi Embriologie (ESHRE).

PERFECȚIONARE CONTINUĂ

Echipa ORIGYN a fost atent selecționată, membrii ei fiind profesioniști exemplari în domeniile în care își desfășoară activitatea. Formarea echipei de embriologi este rezultatul unei experiențe de doi ani sub coordonarea lui Geraldine Emerson.

Experiența clinică a lui Gerri Emerson a început în 1988 într-una dintre cele mai mari clinici FIV din Londra acelei perioade. Este membru fondator al Irish Clinical Embriology Society (ICE) și al comitetului executiv al Irish Fertility Society (IFS), organism responsabil pentru implementarea bunelor practici în domeniul FIV în Irlanda. Este evaluator pentru programele de formare pentru embriologi (ACE) în Marea Britanie și Irlanda.

Actuala echipă este periodic consiliată de Dr. Aonghus Nolan, ESHRE Senior Embryologist cu 27 de ani de experienta in domeniul reproducerii umane asistate.

VALOARE ȘTIINȚIFICĂ

Începând cu anul 2010, în cadrul clinicii ORIGYN s-au efectuat o serie de studii ştiinţifice cu impact în zona de medicină reproductivă. Direcțiile principale de cercetare au vizat explorarea ultrasonografică a permeabilității tubare și diagnosticul molecular al infertilității de cuplu datorat bolilor cu transmitere sexuală.

Am reuşit să implementăm standardul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) în ceea ce priveşte condiţiile de efectuare a analizei spermei și posibilitățile de preparare a spermei atât în scop diagnostic, cât și în vederea realizării procedurilor de inseminare artificială cu spermatozoizi de la partener. În acest mod s-a dezvoltat departamentul de andrologie din cadrul clinicii, care reuseste sa ofere rezultatul cel mai complex și cu cea mai mare valoare diagnostică din aria Moldovei.

ACCESIBILITATE

Clinica ORIGYN se află în complexul Palas din Iași, ansamblu arhitectonic care a fost creat în imediata apropiere a Palatului Culturii și care a obținut numeroase premii internaționale pentru dezvoltare urbanistică și arhitectură. Componenta de parc se îmbină armonios cu cea comercială, vizita la clinica noastră putând fi precedată sau urmată de o plimbare prin această zonă devenită reprezentativă pentru oraș.

Celor care vin în Iași special pentru clinica Origyn le recomandăm hotelurile elegante (Ramada, International) disponibile în imediata apropiere a clinicii (3-5 minute de mers pe jos).

Și dacă distanța geografică este o problemă, vă stăm la dispoziție telefonic sau online, specialiștii clinicii putând fi contactați prin intermediul contului de email ginecologie@gmail.com, al celui de Facebook (Origyn Fertility Center) sau cu ajutorul serviciului instant messenger (Zopim) implementat in cadrul website-ului.