Bebe Mara Cristina

Acum ceva vreme am primit din partea unei mamici un mesaj pe cat de emotionant, pe atat de haios, pe care am dorit sa il impartasim si cu ceilalti prieteni ai clinicii noastre. Am primit si permisiunea autoarei pentru publicare, asa ca iata ce ne scrie o mamica fericita:

“Dragii mei,

Precum stiti minunea s-a nascut 🙂

Toata lumea mega fericita, mai ales bunicii (sunteti in toate acatistele :D)

Mi-a luat ceva timp sa va scriu pentru ca am trecut prin niste momente mai putin placute cu operatia mea. Dar deja am uitat! Bine ca a trecut si acum suntem bine 🙂

Beberlucius a venit pe lume de ziua indragostitilor, nu a vrut sa ne mai lase sa ne facem de cap (eu pana joi m-am dus la munca si duminica am nascut). Am zis ca o sa fie vesnic indragostita 😀

A avut la nastere 3600 g si 53 de cm. Se dezvolta bine, ne-am confruntat si ne confruntam cu tot felul de probleme clasice (conjunctivita, colici, dermatita atopica, cruste de lapte …) de mancat manca putin si des, asa a auzit ea ca este o dieta echilibrata :))) , mananca numai san si ma lasa sa dorm noaptea. Dar ziua …. argintul viu … cu cine o semana ?? :))) Dar ce mai conteaza? Important este sa fim sanatosi cu totii si sa ii facem fata.

Va multumim inca o data pentru tot ce ati facut pentru noi, nu exista cuvinte suficiente pentru a ne exprima recunostinta.  Devotamentul, sprijinul si munca voastra au dus la implinirea unui vis. Va multumim si va suntem vesnic recunoscatori.

Pentru Gerri :

Thank you Gerri, she is the most beautiful and perfect embryo that you could create to be our daughter 🙂

Va pupam si va imbratisam pe toti cu mult drag si dor :*

Cei 3 M (am uitat sa va spun, numele ei este Mara Cristina)

PS : mesajul este si pentru Simona 🙂 si restul echipei”.

Comments are closed.