Anunt epidemiologic

In contextul epidemiologic generat de raspandirea virusului COVID-19, clinica Origyn Fertility Center pune pe primul plan asigurarea securitatii și sănătății pacientilor clinicii și a personalului angajat sau a colaboratorilor.
Va asiguram ca la nivel institutional depunem toate eforturile pentru a asigura un mediu cât mai sigur pentru pacienți (au fost intensificate semnificativ măsurile de curățenie și dezinfectie, pentru spatiile cu predispoziție pentru contact direct acțiunile au caracter permanent etc), dar este nevoie și de sporirea gradului de constientizare în ceea ce privește măsurile de autoprotectie.
În acest sens, SC FERTIGYN SRL decide:
1. În perioada 13.03 – 31.03.2020* vor fi programate în clinica Origyn Fertility Center doar consultatiile și interventiile în sala de operație care au un caracter urgent în raport cu starea de sănătate a pacientilor sau cu stadiul tratamentului administrat. Confirmarea programarilor în cadrul clinicii este conditionata de parcurgerea telefonică a unui chestionar pentru triaj epidemiologic, răspunsurile fiind furnizate sub sanctiunea Codului Penal.
* perioada poate fi prelungita și după data de 31.03.2020, în funcție de contextul epidemiologic
2. Accesul în spatiile de recepție ale clincii se va face strict la ora programata. Numărul maxim de pacienti pentru care este permis accesul în zona de receptie este 5 (cinci). Accesul apartinatorilor NU ESTE PERMIS în spațiul clinicii (zona de recepție, cabinete de consultatii etc). În zona de recepție este obligatorie pastrarea unei distante minime de 1 m fata de ceilalți pacienți sau membri ai echipei medicale.
3. Normele de igiena și măsurile de prevenire împotriva infectarii cu COVID-19, așa cum au fost transmise prin DSP Iasi și afisate la punctele de lucru ale Fertigyn SRL au caracter obligatoriu atât pentru personalul angajat al clinicii, cât și pentru pacienți.

Va rugam consultati informatiile suplimentare puse la dispozitie

Poster Coronavirus transport

Poster Coronavirus izolare la domiciliu

Poster Coronavirus carantina

SC FERTIGYN SRL

Comments are closed.